Smeštaj i hrana

Smeštaj

Smeštaj
Lovačka kuća "Štrbac" – Bački Monoštor. Adresa: Lovište Kozara; Telefon: +381 (0)25 463 111, +381 (0)25 463 123; E-mail: srpgp@eunet.rs
U lovištu se nalaze dve komforne lovačke kuće. Lovačka kuća "Štrbac" sa dva apartmana i četiri dvokrevetne sobe od kojih svaka poseduje zasebno kupatilo i lovačka kuća "Kazuk" sa dve dvokrevetne sobe. Vila "Štrbac", smestena u istoimenom reviru, nadomak sela Bački Monoštor. Vila je izuzetno komforna, u potpunosti je prilagođena zahtevima gostiju, a osoblje Vam se nalazi na usluzi tokom čitavoga dana.
Lovačka kuća "Mesarske livade", Apatin, Adresa: Lovište Apatinski rit, Apatin; Telefon: +381 (0)25 773 322
Smeštaj je obezbeđen u prelepom ambijentu vile "Mesarske livade" koja se nalazi u srcu lovišta. Kapaciteta je 10 ležajeva raspoređenih u 1 jednokrevetnoj sobi i 2 trokrevetne sobe. Sve sobe su sa kupatilom. O komforu gostiju se staraju domaćini lovačke kuće. Na raspolaganju je bogat jelovnik sastavljen od lovačkih i domaćih specijaliteta. Vila "Mesarske livade" pruža idealne uslove za odmor nakon uzbudljivih trenutaka provedenih u lovu. Sve ovo Vam daje garanciju da Vas očekuju prelepi trenuci provedeni u lovištu "Apatinski rit".

×