Polimer noktiju: 5 ključeva ste nisu shvatili

Ako ste udario dole, tako kao što ste kao što je u svetu noktiju, kao i mi. Akrilne nokte (i manikir) su došli, bez sumnje, da se poboljša naš život. Da smo vыpяčivaniя? Pa, može, malo je, međutim, posle čitanja ove poruke Vi ćete se osećati toliko fasciniran manikir sa akril noktiju, kao i mi. Sačuvajte svoje nokte divno, naravno, to je dar koji mi zapravo nije bilo, međutim, s obzirom na sve, da danas to više nije problem. Postoje različiti načini da se to uradi, da su naši nokti duge i čvrste: gel nokte, manikir, kao i dugoročni, glavni likovi u ovom blogu, akrilne nokte.

Ovde ćemo sigurno razgovarati sa vama sve što vam je potrebno da znate o akril noktiju akril nokte: šta oni predstavljaju, kao što su napravili, koje su njegove prednosti … samo da proverim! Za početak, mi smo da saznamo sa vama, da su akrilne nokte. To je mešavina posebnu tečnost, zove akrilik tečnost, kao i polimer-prah. Mešavina seta brzo VVD, stvaranje nail art ideja izuzetno imuni. Molding se vrši direktno na prirodni nokat, tako da je ovo takođe se zove po ugledu noktima. Da se postigne proširenje noktiju, koristeći nekoliko plesni i praškasti rose, koji pomažu u kombinaciji sa aposente.

Da akrilne nokte?

Pre svega, mi smo da saznamo sa vama, šta akrilne nokte. To je kombinacija posebnom tečnošću, naziva akrilik tečnost, kao i polimer-prah. Mešavina stvrdne brzo VVD, razvija tipsы-to je jak imunitet. Molding se vrši direktno na prirodni nokat, pa ga još nazivaju po ugledu noktima. Da produži gljiva koristi nekoliko plesni i praškasti rose, koje pomažu mešavine aposente. Čim se stvrdne, podpilitь nokte, da obezbedi prirodan izgled.

Oni se uglavnom koriste za oporavak noktiju napada, kao i da nokte duže. Gel nokti, za razliku od akrilne nokte, su napravljeni pomoću gela polimera, koji se suši pod LED lampe. Postupak može da se vrši na 2 načina. Možete da koristite baze na ekser da visi “savet” (neka vrsta plesni koja se pridržava noktiju) i nanosi preko gela ili da kreirate dizajn direktno na prirodni nokat. Da biste to uradili, morate da koristite nekoliko slojeva gela, kao i potpuno suva u led lampe.

  • Ostaju preklapanje slojeva, dok ne dobijete željeni oblik i gustine. Gel nokti su veličina malo manje veličine od akrila, teže da se oslobodi i ne tako otporan. Mešavina akril tečnost (ili monomer) sa prahom polimera, kao i plesni pored prirodno noktiju.
  • Nakon toga, kao mešavina zastыvala zapravo, limamos akrilne nokte, da obezbedi potrebne. U ovde i sada vreme šeme kvadratnih nokte, što su idealni!
  • Završna faza je emajl stalno nude tonovima manikir polimera. Ne propustite ovaj zapis, mi sigurno ćemo vam reći sve što treba da znate o manikюre nepovratna.

Kako da se pripremite nokte za akrilne

Pre nego što stavite ruke na posao, potrebno je da pripremite nokat za toga, da se ne trpi, kao i da bude savršen. Izveštavamo vas, kako da se pripremite nokte u Vita nokte. Za početak, kliknete na folikule.

Za ovog stava se pridržavaju mnogo bolje na bazu nokta, limamos sa oprezom. Pored završetka Lima zaobljena. U idealnom slučaju, treba ih ostaviti da se dobro cortitas, noktiju akrilik je najbolji. Nakon toga, idemo četkom, da eliminiše sve tragove koji bi mogli biti ostavljena od oglasa.

Na kraju, mi smo poliruem nokte sa čistač posebno za desengrasarlas. Ovaj korak je veoma važno, jer smo odlučili da napuste nokat Besplatne stavke, emajl, prljavština, i sve-prirodni masti gljiva. Ako nije uspeo, može biti, mehurići ispod, a takođe počinju da akril ne lepljiv, smanjuje trajanje manikir. Kada nokte pripremi, mi ćemo početi sa procesom formiranja akrilne nokte. Možete da uradite popravke gljiva dužine, prirodni (za one koji ujeda ili oštećenja bilo kog tipa) ili dodatak. Povodom, da želite da se pojača nokte, onda stavite formu na kojoj je izgrađen.

Categories: zdravlje